Trönö IKs skidungdomar är uttagen i Kalla Champs

12 JUN 2020 13:07
Kalla Champs är en tävling och ett äventyr vi sent kommer att glömma och kräver kämpaglöd, list och laganda. Trönö IKs äldre skidgrupp i åldern 10 – 13 år är uttagna att tävla i höst.
  • Skapad: 12 JUN 2020 13:07

Vi kan med glädje meddela att Trönö IK är ett av fyra lag som juryn valt ut till att delta vid sluttävlingen i Galtström, Sundsvall, Kalla Champs.
Deltagare för tävlingen är äldre skidgruppen 10-13 år.

Tävlingen är nu planerad att genomföras den 2-4 oktober.  Så boka in datumet!

Vi har med detta också vunnit 10 000 kr till lagkassan, samtidigt som vi har chansen att bli det vinnande laget som får hela 30 000 kr och titeln Kalla Champs. För att ta del av prissumman så krävs deltagande under tävlingen i Sundsvall. Om en situation uppstår och vi inte kan delta, så kommer platsen lämnas över till ett annat lag.

Vi kommer officiellt bli publicerade som deltgande lag på hemsida och i pressmeddelande i augusti. Mer praktisk information om deltagandet i Kalla Champs kommer efter hand.

Vi passar på att ladda upp ordentligt i sommar inför medverkan i Kalla Champs 2020. Det kommer krävas list, kämpaglöd och framförallt laganda.

*Vi vill också poängtera att datumet är preliminärt och kan komma att påverkas på grund av Covid-19 och den rådande situationen.