Idrottspolitiskt program - Söderhamns kommun

12 APR 2021 21:43
Bidra med din åsikter till Söderhamn kommuns Idrottspolitiska program. Svara i bifogad enkät
  • Uppdaterad: 12 APR 2021 21:43

Söderhamns kommun arbetar under våren 2021 fram ett idrottspolitiskt program. Till kommunens hjälp finns RF SISU Gävleborg som har fått i uppdrag att hjälpa till att leda processen. En annan viktig del i arbetet är att ta in synpunkter och idéer från civilsamhälle och näringsliv vilket i ett första steg sker genom den här enkäten.

Det idrottspolitiska programmet ska ge stöd och vägledning, samt vara en stöttepelare för arbetet med idrott och folkhälsa i ett långsiktigt perspektiv. Det ska också skapa samverkan mellan kommunorganisationen, idrottsföreningar, näringsliv och skola gällande idrott och folkhälsa.

Slutligen ska det ge en tydlighet för kommunens arbete med idrott och folkhälsa samt vilka utvecklingsområden som ska prioriteras under programperioden.

Dina tankar och idéer är mycket värdefulla för att det idrottspolitiska programmet ska bli så bra som möjligt. Vi är därför tacksamma för att du valt att svara på den här enkäten.

Svaren kommer att sammanställas och användas som underlag i framtagandet av det idrottspolitiska programmet. Du svarar anonymt på enkäten.

Länk till enkät

Om du önskar så får du gärna fylla i din epostadress i den sista frågan och då deltar du i ett lotteri där du har chans att vinna ett av våra fina priser. Din epostadress kommer inte att sammankopplas med svaren.

Therese Nilsson

Fritidskonsulent, Söderhamns kommun