Hoppa till sidans innehåll

Nyheter kring Corona

16 NOV 2020 21:05
  • Uppdaterad: 16 NOV 2020 21:05

Viktigt att vi är ansvarsfulla!

Coronaläget förvärras som bekant snabbt i vår region och det är viktigt att vi alla tar vårt ansvar. Vi i Trönö IK följer Folkhälsomyndigheten och idrottsförbundens riktlinjer.

Med anledning av de skärpta allmänna råden i Gävleborg pausar föreningen alla aktiviteter för vuxna och ungdomar födda 2004 och tidigare. Det innebär att vi tillsvidare fortsätter träningarna som vanligt för barn och ungdomar födda 2005 och senare.

För barn och ungdomar är idrott viktigt. Eftersom barn och ungdomars påverkan på smittspridningen är låg kan de fortsätta träna sin idrott. Det är dock viktigt att man undviker onödiga fysiska kontakter och att dela vattenflaskor och skydd. Det är också bra om medföljande vuxna endast hämtar och lämnar barnet vid träningen så att nya kontakter undviks.

Träningarna planeras så att avstånd kan hållas mellan deltagarna. Parövningar och stafetter undviks och inga vuxna (utöver ledarna) får delta i passen.

Vid minsta tecken på förkylningssymtom, stanna hemma. Om någon familjemedlem är konstaterad positiv med Covid-19 så kom inte på träningen även om du själv inte har några symtom.

Förutsättningarna kan förändras snabbt och det är just nu oklart hur dagens nya information från regeringen kommer att påverka ungdomsträningen. Vi kommer med uppdaterad information så snart vi får nya riktlinjer att förhålla oss till.

För att underlätta individuell träning kommer elljusspåret från och med nu att vara tänt alla kvällar i veckan.

Skribent: Anna Grändborn
E-post: Adressen Gömd

 

 Bli medlem i Trönö IK

Betala in medlemsavgiften till PG 718877-4

Medlemsavgift:

Från 15 år 150 kr

Under 15 år 50 kr

Familj med hemmavarande barn 350kr

Ange ditt namn, adress, personnummer och gärna din e-mail

 

 

 

Vill ni stödja vår ungdomsfond så tar vi tacksamt emot gåvor, stora som små, till vårt postgiro 718877-4

 

 

Postadress:
Trönö IK
Glamsta 958
82695 Trönödal

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: magnus.sahlberg@outl...

Se all info