Vi har nått semifinal, Köp Bingo lotter till 28 maj - hjälp Trönö IK till final

2017-05-22 20:49
Som ni vet säljer föreningen till vardags Bingolotter och Sverigelotter för att dra in några extra tusenlappar till vår verksamhet varje månad. Vi deltar nu i en cup och har chansen att föreningen vinner mellan 10 000 kr till 100 000 kr. Köp en lott!
  • Uppdaterad: 2017-05-22 21:33

Som ni vet säljer föreningen till vardags Bingolotter och Sverigelotter för att dra in några extra tusenlappar till vår verksamhet varje månad. I år har vi deltagit i en Cup där de lag som går hela vägen till final får vara med i en utlottning i Göteborg där föreningen vinner mellan 10 000 kr till 100 000 kr, med andra ord VÄLDIGT fina pengar för Trönö IK.

Söndag 28 maj spelas Bingolotto, och vi tävlar då i semifinal. För att kunna gå vidare till final behöver vi ER hjälp! Tillsammans kan vi med väldigt små insatser ta oss till final och sätta Trönö på Sverigekartan.

Så här gör man:

Genom att köpa minst 1 Bingolott till spelomgången 28 maj gör ni en jätteinsats som tillsammans med alla andra familjer tar oss vidare i cupen.

1. Köp Bingo Lotter på ICA Nära Trönö eller kontakta Birgit Wiklund 070-330 20 45 för att köpa lotter. .

Spela lotten eller rätta online

Tänk vad fint det varit om vi kunde samla ihop oss och hjälpas åt för att nå final!

Tack på förhand!