Se hit, aktiva och avdankade seniorer, nu är det dags att damma av skorna! Gäller både damer och herrar.

2018-08-28 22:29
Detta är uppstarten och marknadsföringssammandrag för 7 mot 7 för seniorer. Turneringen spelas under en dag, lördag den 8/9 på Trönö IP och bevakas av helahalsingland.se Tid: Preliminärt 13:00 - 16:00
  • Uppdaterad: 2018-08-28 22:37

Lördagen den 8/9.
Plats: Trönö IP
Tid: Preliminärt 13:00 - 16:00, (kan korrigeras beroende på antalet anmälda lag.)
Anmäl er som: Damlag, Mixat lag, eller Herrlag.
Anmälan senast: 1/9 Kostnad: 400 kr/ lag (Avser domarkostnad) Faktureras av HFF.
Kontakt: Andreas Göransson, Hälsinglands FF

Vi spelar 7 mot 7 och varje lag spelar 2 matcher. Tanken är att erbjuda fotboll till föreningar som saknar seniorverksamhet, spelare som inte får speltid i sina föreningar eller om en förening har några gamla lirare som vill snöra på sig skorna igen. Gammal som ung är välkommen. Utifrån antalet anmälda lag försöker vi få till Dammatcher, Herrmatcher och matcher mellan mixade lag.

Om inte enskild förening får ihop eget lag kan man anmäla ett kombinerat lag tillsammans med en annan förening.

Laguppställning fylls i på plats, viktigt är att spelare är registrerade i Fogis hos föreningen så försäkring finns. (Utlåning vid cupspel kan tillämpas, blankett lämnas till Trönö IK innan match)

Spelregler 11 mot 11 utan offside. Planmått ca 60x40 meter.
Spelprogram skickas till deltagande lag 4/9 från Trönö IK.
Kiosken är öppen under hela arrangemanget.

7 mot 7 senior Trönö IP 8 september